divendres, 13 de març del 2009

M'han posat una multa !!!!

Doncs si ja tinc una multa, llàstima que amb les fotos no pugui posar multes jo, no?

19 comentaris:

Anònim ha dit...

Per ser una mica objectiu, hauries de ficar dia i hora de les fotografies, no dir les teves veritats a mitges.A més preocupat del teu vehicle ( a part de linea groga, tambè hi ha senyal de prohibit estacionar)i no facis demagogia barata, per que no publiques les fotos d'un dia que no sigui mercat? no en tens? o no son tan "suculentes"?

Anònim ha dit...

com molt bé dius ets un bocamoll. què vols que encara posin més multes? als conductors se'ns ha de deixar una mica tranquils, i realment a mi no em preocupa veure vehicles mal estacionats si és perquè la situació ho requereix com per exemple el mercat. Apa noi, que cada dia et superes més, fes-t'ho mirar...

Anònim ha dit...

Que voleu dir que si hi ha mercat ho podem permetre tot que a mi ja m'estaria be tambe pero pot ser que sigui a tothom no nomes a uns si i d'altres no ja que jo se de gent que els van multar en divendres de mercat, amb aixo estic d'acord amb el Xavi i tambe he de dir que moltes d'altres vegades la zona dels taxis esta tota plena de cotxes hi ni tan sols es divendres com tambe tota la zona del monument a Jaume Balmes que els del consell aparquen bueno no aparcar no es la paraula ells deixen el cotxe hi au ja s'espabilarant.

Anònim ha dit...

a veure espaviltas! jo sóc repartidor i a tots els pobles i ciutats hi ha un munt de vehicles mal estacionats. Cervera no és diferent. que no sabeu que la majoria de la gent som així, som mediterranis. I ja n'hi prou de salvadors de la pàtria com vosaltres que només sou uns rencorosos perquè us han agafat fent una infracció de trànsit. Vosaltres no sembleu ni catalans ni hispànics, sou d'un altre món com diu el Raimon

Anònim ha dit...

bona nit a tots, Si que és cert que algunes son de divendres, però les de nit com a que no, oi?.
No és que estigui dolgut per la multa, estava mal aparcat, si m’ho mereixo, però com jo hi havia més cotxes que no tenien multa, això fa una mica de pudor. Espero que aquests que us sembla bé aparcar on us roti no tingueu cap "bado" ja que si us conegués hi aparcaria, o que no tingueu una persona gran que no pot passar per la vorera perquè està plena de cotxes, o un minusvàlid que no pugui baixar de la vorera perquè hi ha un cotxe just al davant.
El tema més que res és d’ordre, si hem de passar de tot que no pintin les línies i tothom a aparcar a saco i punt, però no que ara si ara no, això és una collonada i perdoneu no vull ser un Guillem Tell ni fer demagògia, si hi ha unes normes son per complir-les, però tothom i sempre, no a mitges.
Al final tot es tradueix en si hi ha ganes o no de fer bé les coses, jo ho intento però un no és tot lo bo que voldria i quan veus que tothom fot el que li rota doncs al final caus al parany i et pillen que hi farem. Això no treu que pensi que tot és pot millorar, per això Cervera està com està, tot ens estar bé com estar encara que estigui malament, tipical spanish o catalanish és igual fa pena i punt.

Anònim ha dit...

al final resulta que tu ets igual que tota la resta dels catalans: també fas infraccions. La diferència és que molta gent com jo no posa excuses quan l'han enganxat, tu si que ho fas quan dius "el meu sí, el dels altres no". Perdona i utilitzo una frase que tu has utilitzat: "Tu si que fas pudor, noi"

Anònim ha dit...

Aquets anonim no se si es repartidor o politic per que te molta facilitat a tragibersar les coses i les paraules dels altres res nomes dir que tots ens movem pels altres pobles hi es cert que tambe aparquen amb doble fila davant de bados etc etc... no trobo malament que es faci perque certament el aparcament a Cervera esta fatal i un parquin que volen fer el volen a baix a la muralla com que quede tan aproooop. Res mes nomes es dir que a tot arreu passen coses d'aquestes pero aixo no treu que no espuguin dir en veu alta.

Anònim ha dit...

No us sembla que 150 euros per multa d'aparcament és una mica massa???
I a més quan al dia següent veus un cotxe al mateix lloc sense multa i a l'altre dia també i a l'altre també i al cap d'una setmana la posen i després ja no...
No és gaire seriós i a mi 150 euros em costen molt de guanyar, no sé a vosaltres.
Ah! i a mi no me l'han posat, que jo vaig a peu i sóc dels que hem de passar estrets per la vorera perquè hi ha cotxes a sobre.

Anònim ha dit...

no us precupeu dels cotxes dels demes preocupe-ho-vos del vostre. Sempre amb l'excusa de a mi si a als altres no, no veïem la biga en el nostre ull i veïem la palla en el del costat, us ho heu de fer mirar....

Anònim ha dit...

Jo vull caminar per les boreres i no haver de saltar els cotxes ni esquivar-los per lo tant trobo molt be que es critiqui i es denunci-hi una cosa es aparcar malament i unaltra es obstaculitzar els passos per els que anem a peu.Hi aqui he llegit alguns que ho troben be aixo d'aparcar malament nomes perque a d'altres llocs tambe passa docs tots els cotxes mal aparcats a la vostra esquena i no aprenyar als demes perque hi ha un anomim que diu que no perseguim els conductors pero es que els peatons estem perseguits pels conductors hi ha mes ens em de defensar com si la culpa fos nostra.

Anònim ha dit...

Hola Xavi veig que as tocat la crosta a mes d'un molt bé seguix aixi.

Anònim ha dit...

Bones, no vull ser mal pensat però aquest que està tan enfadat amb mi diria que deu tenir alguna cosa a veure amb els que possiblement queden criticats per mi a l'escrit de la veu de la Segarra.
M'agradaria baixar una mica la crispació que s’ha generat. Ja dic que la multa me la mereixia, hi estic d’acord però, si al mateix lloc i al mateix moment hi ha cotxes mal aparcats com jo, diria que també els tenien que haver multat no?, és d’això que hem queixo, que aquell dia a aquella hora només em van multar a mi i això fa mala espina, almenys a mi.
Fent una mica de broma del tema i que consti que ho aplico el menor número de vegades possible, al final si ets doblement bo, ets BOBO, per lo que el problema de tot plegat és això, com que aquí no es controla res com s’hauria de controlar la immensa majoria de gent passa de ser BOBO i fot el que vol, aparcant, fent obres, tirant les escombraries, etc, etc, etc.
Ja veus anònim o anònims no n’hi ha per tant. Salut.

Anònim ha dit...

bones a totes i tots.
m'ho ahavien comentat i havui m'he decidit.
Com pot ser que us queixeu per le multes i demaneu més control? NO es contradictori.
No es possible Xavi que passessin et denunciessin a tu i despres aparcessin els altres cotxes?
totalment d'acord amb el peató, si poguessim anar a cagar (perdoneu-me l'expresió)amb el cotxe i aniriam.
la meva humil opinio es que no ens podem queixar gaire (sempre està el dret a pataleix) i sino, quantes vegades quan veïem als municipals que van a fer la zona blava anem a ficar tiquet? a treure el cotxe? La majoria juguem amb aixó i al final alguna vegada "pillem"
Salud per tots.

Anònim ha dit...

pel que veig senyor Martí, i així es despren dels seus missatges: està la denúncia però a mi sí i als altres no. Sembla que sigui una cosa personal perquè el que vol fer entendre és que els únics que no ho fan bé són els que posen les multes. O digui'm si realment no és això el que vol dir. si és així no cal fer tota una cortina de fum per dir alguna cosa que a la cara no es vol dir. Em sembla que la seva paraula com la meva pot ser qüestionada, però no cal que doni tantes voltes per dir una cosa: la culpa sempre és dels altres. Visca la humilitat i el seny que el caracteritza.
nota: no se on és la crispació que vostè diu que hi ha, i no se per què sempre surt el tonto de sempre a tots els foros a dir endavant que algú li has tocat el crostó (una pena)

Xavi Martí Pifarré ha dit...

Bones de nou, no pensava pas que al final tindria tan èxit això. Segurament costa molt d’explicar el que puc pensar en poques línies.
Al anònim que diu que vull culpar a algú i no ho dic directament, és per que en d’altres articles ja em queixava de la permissivitat de la policia municipal i principalment dels que els manem, que suposo que deu ser algun regidor.
El perquè no ho dic és per no carregar més, tot i que reconec que em puc fer pesat però mira aquest descontrol no m’acaba d’agradar, però suposo que als que crec que hi podem posar remei no els molesta.
Per si no ho vaig explicar malament no és que vulgui més multes, el que m’agradaria és més ordre i si en llocs on no si pot aparcar i deixen aparcar, doncs que ho senyalin com a tal i ordenin una mica tot el tema i ja està, em sembla que no és tan complicat i així no estarem dubtant, ara hi aparco ara no, passaran i em multaran....
Segurament alguna vegada potser el meu to és un pel exagerat, no diré que no, ja que quan faig els escrits és a cop calent i potser a vegades hagués sigut millor espera uns dies i explicar-ho més tranquil•lament.
Salutacions a tothom.

Anònim ha dit...

el que diu que no pot passar per les voreres i es queixa de les multes de 150 euros, i que a ell no li n'han posat cap. Què vols dir? què posar multes als que molesten als vianants no han de pagar 150 euros? o què com no pots passar i és excessiu posar 150 euros, no s'han de ficar multes? noi em sembla que no saps ni el que dius perquè què és el que dius que no és seriós aparcar el cotxe damunt les voreres, que no els multen o que si que els multen. sembla que t'has pres unes copes de més

Anònim ha dit...

martí i colla: tal i com dieu que les coses es poden arreglar perquè no són tan complicades, i en sabeu tant. Com solucinarieu els problemes que té el Saura? apa trenqueu-vos el cap amb algo seriós ja que en sabeu tant.
Proposta que els mossos deixen fer el que li doni la gana a tothom, o ....

Anònim ha dit...

La que has "liat"Xavi!

Xavi Martí ha dit...

molt em sembla que estar clar que hi moltes maneres de pensar i totes poden ser bones, no cal anar faltan als que pensen diferent. Si el Saura te un bon problema, però si la gent de Cervera no te ni ganes de millorar la seva propia ciutat si tot li està bé per que preocupar-se del que passa fora d'ella, a mi personalment me la patina lo del Saura, em preocupa més lo d'aquí.